Njësia e specializuar për pllenim artificial në Axhëbadem- Grupacioni për mbrojtje të shëndetit, jep shpresa të reja për çiftet bashkëshortore të cilat një kohë të gjatë presin që të bëhen me fëmijë.

Siguron zbatim të teknologjisë më të sofistikuar për diagnostikim dhe mjekim të sterilitetit. Steriliteti është gjendje ku çiftet nuk mund të bëhen me fëmijë, edhe pse përpiqen me vite përmes metodave të mospërdorimit të tabletave antibebi. Me këtë problem ballafaqohen 10-15 % e grave në fazën reproduktive. Varësisht nga shkaqet e sterilitetit, mund të zbatohen metoda të ndryshme të mjekimit. Pllenimi artifical paraqet një lloj mjekimi. Në disa raste, kjo është zgjedhja e parë e mjekimit, e në disa raste, është një teknikë e cila shfrytëzohet kur metodat tjera kanë dështuar.E pajisur me standarde botërore, Аxhëbadem – Qendra për pllenim artificial, ka sallën e vet të operacionit dhe laboratorë të vetit për andrologji dhe embriologji. Krahas kësaj, ruajtja deri në 3 vite e embrioneve të ngrira të cilat janë fituar me trajtim të bejbi test-epruvetës, për shkak të shfrytëzimit të tyre për të ardhur deri në shtatzëni të reja, janë shërbime rutinore të cilat ofrohen në qendrën tonë.

Ekipi punon në bashkëpunim të ngushtë me mjekë për uroandrologji dhe mjekim të sterilitetit mashkullor (bazuar në ekspertizën mjekësore). Аxhëbadem – Qendra për pllenim artificial, në bashkëpunim me Аxhëbadem – laboratorin për diagnozë gjenetike, është një ndër qendrat më të rëndësishme me teknologjinë dhe njohuritë e veta bashkëkohore. Zbatimet më të reja të mjekimit me preimplatacion, si dhe ndërhyrjet e pllenimit artificial, kryhen me të njëjtën mesatare të lartë të suksesit krahasuar me standardet perëndimore.

Çka kryhet në Axhëbadem –njësia për pllenim artificial?

Ö Аnaliza e spermës,

Ö Histerosalpingografia (incizimi i mitrës së nënës me kontrast),

Ö Histerosonografia (paraqitja e mitrës së nënës me ultrasonografi),

Ö Mjekimi i përçimit të qelizave vezore,

Ö Pllenimi artificial standard (IVF) dhe mjekimi mikroinjektiv me bejbi test-epruvetë (ICSI)

Ö Меtоda të mikroanipulimit (asistim i hatching, shikimi i embrioneve në prerje),

Ö Kriprezervacioni (ngrirja e embrioneve dhe shfrytëzimi i tyre për shtatzëni të reja),

Ö Biopsia diagnostike e testiteve,

Ö Laproskopia dhe operacionet kirurgjike histeroskopike,

Operimi i sterilitetit,

Diagnozat preimpolantacionale gjenetike.

* Për çiftet te të cilët njëherë është zbatuar pllenimi arficial në Axhëbadem, për procedurën e dytë qendrat tona për pllenim artificial ofrojnë 15 % zbritje, ndërsa ndërhyrja e tretë bëhet falas.


Acibadem Drejtoria Kryesore

Drejtor: Ilyas Benveniste

Tel : + 90 (216) 544 38 99
Fax : + 90 (216) 340 77 10
E-mail : Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

www.acibademinternational.com

Altunizade Mahallesi Fahrettin Kerim Gokay Caddesi No:49 Uskudar 34662
Stanboll / Turqi